En aquest espai volem donar veu a homes i dones, que amb la seva feina i dedicació fan del Maresme i d’Arenys en particular un indret singular, per visitar, conèixer i gaudir.

Entrevistem a Dídac Rocher i Fèlix Cucurull

Quina millor manera de suportar la calor estiuenca que donar-se un bany al jacuzzi del Sa Voga, això és el que han pensat els nostres entrevistats i no es pot negar que és una de les entrevistes més “fresques” que hem fet …

Què és el Tui-Shou?

Anabel Pestaña ens explica que Tui Shou significa empenta de mans, és gairebé com una dansa compartida, en la qual s’ha d’estar atent al propi moviment i al de l’altra persona, per sintonitzar.

Què és el Tai-Xi?

Ens ho explica l’Anabel Pestaña que vindrà a fer un Taller de cap de setmana a finals de juny.

Casaments a la platja d’Arenys

Entrevista a Paulo Tella, propietari del Btakora, establiment que oferirà una experiència singular a les parelles que vulguin celebrar el seu casament en un entorn incomparable: les platges d’Arenys. Els nuvis i convidats podran pernoctar a l’Hotel Sa Voga, a pocs metres del lloc de l’esdeveniment.

Turisme pesquer (any 2014)

Aquest vídeo es va fer fa uns anys sobre el Port d’Arenys i una iniciativa municipal per fomentar el turisme pesquer.
Es va arribar a iniciar l’activitat amb els pescadors, però la situació d’aquest sector ha fet difícil la seva consolidació.