Ja ha arribat setembre, la tornada al treball, a l’escola, les matrícules, llibres i altres coses que formen part de la vida quotidiana malgrat no ens facin molta gràcia. Moltes d’elles son inevitables i mica en mica ens allunyen de la sintonia amb l’essència del que som i si deixem d’escoltar el nostre cos i la nostre ment, s’afavoreixen les condicions per a les malalties.

Ara tens una oportunitat durant només un cap de setmana, de re-connectar amb la terra, de retrobar-te a tu mateix / tu mateixa, d’aturar per dos dies aquesta agitació existencial.

Pots venir en solitari o amb la teva parella, el Tui Shou et permetrà harmonitzar la respiració i la pau interior amb l’altre, ho explica molt bé l’Anabel Pestaña (instructora) en aquests vídeos.

Comença el dissabte 23 de setembre i acaba el dia següent. És tracta d’una jornada immersiva incloent la pernocta a l’hotel i despertar suau amb qigong…

 

Dimecres 20 es tanquen les pre-inscripcions, que es poden fer per telèfon al 937 95 92 93, per email a reserves@savoga.cat o mitjançant el formulari al peu d’aquesta pàgina.

El taller es realitzarà si hi ha un mínim de 4 inscrits.

El preu del taller és de 50€ per persona + l’habitació que vulguin escollir.

Activitat

15 + 3 =